marți, 3 noiembrie 2009

Tzeapa de pe un alt blog







Zilele trecute am vazut pe blogul http://deperaft.blogspot.com/ un rucsacel rosu dragut, in descriere scria piele suta la suta, bine intretinut. Pretul era convenabil, 33 de lei, si cum imi doream un rucsac rosu, l-am comandat, impreuna cu un altul, din bumbac. Am ridicat coletul la timp si... ce sa vezi? Rucsacelul rosu din piele, bine intretinut, s-a transformat intr-o japitza, nicidecum din piele, un fake ordinar, rupt si murdar.

Am scris posesoarei blogului, si dupa ce mi-a promis ca il primeste inapoi, mi-a trimis un alt mail: "Tocmai am fost sa ma intalnesc cu ea, fosta colega, sa discutam problema si sa-mi dea adresa dar refuza categoric sa o primeasca inapoi. Nu si-a dat seama ca nu e piele, isi cere iertare. Si nu e dispusa sa o primeasca inapoi din lipsa de bani".

Mi s-a mai intamplat, ce-i drept, sa fiu un pic dezamagita de lucruri comandate pe alte bloguri, dar nu am zis nimic. Nu mi se pare ok ca atunci cand ai un blog de haine sa nu iti asumi responsabilitatea descrierii.

De asemenea, chiar acum mi se intampla sa fi vandut o pereche de blugi si, desi erau precizate clar masurile, iar blugii erau masurati "la centimetru", cea care i-a cumparat zice ca i-s mari. I-am zis, fireste, sa-i trimita inapoi, desi - repet - masurile erau clar precizate pe blog.

Nu mi se pare corect sa dai tzepe in general, cu atat mai mult cu cat nici tie nu ti-ar conveni sa primesti un produs care n-are nici o legatura cu descrierea. Voi ce credeti?

7 comentarii:

  1. Seamana atat de mult cu ce am patit eu. Eu nu mai cumpar nimic de pe bloguri. Nu simt decat dezgust fata de astfel de persoane:

    http://fetitele-powerpuff.blogspot.com/2009/10/fusta-piele.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi place sa cred ca astea sunt accidente si ca exista o comunitate cu bun simt care stie ce inseamna cuvantul dat. In plus, daca toata lumea ar gandi ca tine, ar trebui sa inchid si eu micul meu blog:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma mira si intristeaza intimplarea, eu am comandat de la fetele Deperaft si am primit lucrurile in perfecta stare...
    Ar trebui totusi sa accepte returul, 33 de lei e un "pret" mic fata de reclama negativa ce li se va face...

    RăspundețiȘtergere
  4. Uitati-va si la produsul acesta http://deperaft.blogspot.com/2009/10/geanta-pop-art.html
    Scrie "stare impecabila"...va rog,dati zoom la poze si uitati-va la cea in care apare lateralul gentutei.Nu am cumparat nciodata de pe blogul lor,dar dupa acest mic accident,nu stiu daca as avea incredere sa cumpar ceva in viitorul apropiat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Avand in vedere pretul gentii nu stiu la ce te asteptai,sincera sa fiu.Astea nu sunt probleme.Eu de exemplu,am facut comanda de pe niste bloguri,in care,pretul de pe site ca sa-i zice asa era unul,pretul cand primeam coletul altul si nu ma refer la taxa postala!
    Nesimtirea doare al dracului de tare.
    In orice caz, se-ntoarce roata pentru fiecare idioata de genul asta in parte.


    Cosmina MustHave
    http://fashion0victim.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am patit-o..
    http://arianasshop.blogspot.com/2009/08/nu-ma-intereseaza-atata-timp-cat.html

    ..insa mai sper ca oamenii vor invata din "greseli" si se vor stradui sa nu se mai repete.

    Sunt atatea produse in multe bloguri care ar merita un pret mai mare ..
    spun asta ca o remarca la afirmatia:
    " Avand in vedere pretul gentii nu stiu la ce te asteptai,sincera sa fiu. "

    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. De aceea prefer sa predau produsele personal si sa le ridic personal, in caz de e ceva in neregula sa le pot lua inapoi sau sa le ia persoana respectiva inapoi.
    Nu am incredere totala in persoane si nici in Posta Romana.
    Oricum foarte urat din partea lor.

    RăspundețiȘtergere